O agenciji
Dejavnosti
Novosti
Lista glasbenikov
Povezave
KontaktPrva stran : Lista Glasbenikov : Živa Rogelj

Živa Rogelj

Biografija

Živa Rogelj je leta 1995 uspešno zaključila študij dramaturgije na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Že za časa študija je prejela Prešernovo študentsko nagrado za zbornik o Strniševi drami. Od leta 2001 je redno zaposlena na Televiziji Slovenija.

Leta 2001 je prejela Viktorja za najbolj obetavno medijsko osebnost. Do leta 2003 je bila redaktorica in voditeljica Kulture po Odmevih in tedenske kulturne oddaje Osmi dan.

Od marca 2003 do januarja 2007 je bila urednica in voditeljica priljubljene kulturne rubrike MAGNET v okviru TV Dnevnika TV Slovenija.V letu 2007 je bila urednica in voditeljica nove kulturne oddaje ARS 360˙na Televiziji Slovenija, trenutno pa pripravlja kulturne prispevke v okviru informativnega programa TV Slovenija.

Živa Rogelj se je uveljavila kot ena izmed najbolj prepoznavnih televizijskih novinark s področja kulture, umetnosti in lifestyla v Sloveniji. Obenem je dejavna kot voditeljica in povezovalka dogodkov ter pripravljalka scenarijev za prireditve.

 
 
 
 
O agenciji - Dejavnosti - Novosti - Lista glasbenikov - Povezave - Kontakt