Komorni orkester Franz Liszt & Gottlieb Wallisch

im.puls je pripravil v maju 2019 gostovanje priznanega madžarskega Komornega orkestra Franz Liszt iz Budimpešte v Sloveniji. Komorni orkester, ki velja za enega najboljših takšnih sestavov na svetu in s katerim nastopajo solisti kot je Martha Argerich, je tokrat pod taktirko nemškega dirigenta Hartmuta Rohdeja nastopil v okviru abonmaja Kulturnega doma Nova Gorica. Kot solist v Mozartovem koncertu za klavir in orkester KV 271 in Concertinu za klavir in orkester Hansa Gala, se je predstavil odlični avstrijski pianist Gottlieb Wallisch.  

Nuška Drašček  s projektom RE-BELLE (Posvečeno Piaf) po Sloveniji 

Nuška Drašček je lani po devetih letih izdala nov samostojni album - tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in s katerimi Nuška že nekaj let navdušuje na koncertnih odrih.  Na zgoščenki lahko prisluhnete Nuškinemu izboru šansonov, ki jih povezujejo v slovenščino prevedene pesmi Jacquesa Preverta v interpretaciji Borisa Cavazze. Predstavitveni koncert je bil v SiTi Teatru BTC v LJubljani, sedaj pa Nuška s projektom gostuje po vsej Sloveniji.  

Poletni koncerti v Taverni Koper 2008 - 2018

Im.puls organizira v sodelovanju z Mestno občino Koper že od leta 2008 v juliju in avgustu brezplačne koncerte v Taverni Koper. Koncerti so bili na začetku ob četrtkih, nato ob petkih, v zadnjih nekaj letih pa so ob ponedeljkih. V ciklu so od leta 2008 do danes nastopili vrhunski domači in tuji glasbeniki, kot so Oto Pestner, Uroš Perić, Nuška Drašček, Alenka Godec, Mia Žnidarič, Romana Krajnčan, Trio Katrinas, Quatro por Tango, Hamo, Gwen Hughes, Cobario, Capobanda, Janez Dovč, Boštjan Gombač, KING FOO, Kristina Oberžan in mnogi drugi.

Poletni koncerti v atriju Mestnega muzeja Ljubljana 2005 - 2014

im.puls je organiziral med leti 2005 in 2014 v atriju Mestnega muzeja Ljubljana vsako poletje tradicionalne in pri občinstvu zelo popularne Poletne koncerte v atriju Mestnega muzeja. Tematski koncerti so bili vedno ob četrtkih zvečer. Umetniški vodja glasbenih ciklov je bil Niko Houška.

Koncertni cikli na Ljubljanskem gradu med 2014 - 2018

Im.puls je med leti 2014 in 2018 na Ljubljanskem gradu v spomladanskem času kot producent pripravil pet različnih koncertnih ciklov. Umetniški vodja ciklov je bil Niko Houška. Na ljubljanskem gradu so se tako zvrstili naslednji cikli s po štirimi koncerti: Mia Žnidarič in prijatelji, Uroš Perić z gosti, Šanson na ljubljanskem gradu, A-cappella na ljubljanskem gradu in Kitara - moj glas.  

Glasbeni večeri v Paviljonu na Kongresnem trgu Ljubljana 2011 - 2015

Im.puls je med leti 2011 in 2015 organiziral v sodelovanju s Turizmom Ljubljana Glasbene večere v Paviljonu na Kongresnem trgu. Koncerti so potekali vsako sredo zvečer v juliju in avgustu in so bili za občinstvo brezplačni. Namen koncertov je bil med drugim oživitev Paviljona in starega mestnega jedra sredi tedna.